dinsdag 19 april 2011

5 tot 9 April MACLEAN

Na 5 dagen hebben we het echt wel gezien in Maclean. We hebben inderdaad slecht weer gehad en veel regen, maar tussen de buien door hebben zowat alles gedaan wat er te doen valt.

We zijn de berg opgewandeld naar de lookout waar je een fantastisch zicht hebt over de rivier en de suikerrietvelden en naar het museum met de prachtige verzameling oude rommel, zoals Anita het zo treffend omschrijft. We hebben het dorp zowat platgelopen en alle winkeltjes bekeken, verse garnalen gekocht die hier uit de rivier gevist worden en 2 pubs uitgeprobeerd. Zelfs de lokale markt die om de twee weken wordt gehouden hebben we nog op het laatste nippertje meegepikt. Alleen de vergadering van de jachtclub hebben Dirk en ik overgeslagen, want Dirk lag toen plat met een verrokken rug.

Maar nu het terug voor een paar dragen droog is profiteren we er meteen van om terug de rivier af te varen naar Iluka. Daar zullen we nog wel enkele dagen moeten wachten op de juiste wind, maar dat is zo erg niet, misschien krijgen we daar dan ook alles gezien.

Geen opmerkingen: