woensdag 14 september 2011

GILI AIR


Vanavond hebben de deelnemers van Sail IndonesiĆ« een galadinner en culturele voorstelling in Medina te Lombok. Maar omdat dit evenement eigenlijk georganiseerd wordt door de’ Indonseian Governement’ en niet door de rally, zijn ook wij van harte welkom.

Met enkele boten die hier op Gili Air liggen, spreken we af om samen de watertaxi naar Lombok te nemen. Rond 15.45 wordt de taxi besteld die ons komt oppikken aan het strandje waar onze dinghies liggen.

Voor het zover is gaan we s middags met Dick en Anita eerst nog een hapje eten aan de kant - bij ons aan boord valt er niet veel meer te bikken - en maken dan nog een toerke op het eiland. Hoewel heel klein lopen we toch nog bijna verlopen en vergeten helemaal de tijd. Heel toevallig komen we toch nog op tijd op de afgesproken plaats maar daar valt geen watertaxi noch andere yacthies te bekennen. Vreemd...nochthans liggen er een hele hoop dinghies op het strand.

We wachten er zeker een kwartier, gaan dan maar naar onze boot maar blijven het strand in de gaten houden. Maar er valt niks of niemand te zien.
Deju toch...de boot gemist!
En speciaal voor dit feestje van vanavond hadden we de laatste dagen zo’n vaart gemaakt!

‘s Avonds zien we onze vrienden wel terugkomen. Ze waren vanaf een ander strandje de taxiboot opgestapt. Ze zouden wel nog naar ons gezocht hebben, maar dat kunnen we moeilijk geloven want wij stondern er wel degelijk.
Maar enfin, naar het schijnt hebben we helemaal niks gemist want het stelde niet veel voor.

 

Geen opmerkingen: