maandag 3 januari 2011

BONDI BEACH 21-12-10

Bondi Beach, 10 km ten westen van Sydney centrum, bewoond door backpackers, billionaires, surfers en zonnekloppers zou één van de meest selectieve en opwindende stranden van Sydney zijn. Je kan er gezellig rondslenteren tussen de talrijke surfwinkels, onderwijl even uitrusten op een van de vele leuke terrasjes of gewoon langs de promenade de zonovergoten en onbezorgde levensstijl van Bondi opsnuiven.
Hmm…lijkt een beetje op het Knokke Zoute van Sydney, moeten we zeker eens naartoe dan. We hebben trouwens een hele hoop 4x4’s gevonden op het internet die daar te koop staan, van al die backpackers die terug naar huis moeten. Dus lijkt het een goed idee om er meteen vandaag eens te gaan kijken.
Nu, als we er zijn valt het toch een beetje tegen. Het lijkt inderdaad op Knokke en het is er gezellig druk en het voelt zelfs een beetje als een dagje op vakantie zijn, maar we vinden er geen enkele auto te koop!
We verwachtten er een grote parking of zoiets te vinden waar al die vakantiegangers samenkomen en kamperen, maar er mag helemaal niet gekampeerd worden in Bondi.
Zelfs in de hostels vinden we geen advertenties van auto’s die te koop staan…Raar, waar zitten al die gasten dan? En waar staat die hunne 4WD dan geparkeerd?
Nu ja, Bondi; Been there, seen it... maar niet gevonden wat we zochten.
Tot we thuiskomen en op internet het volgende vinden:

   Toyota 4 Runner for sale
    Year: 1991
    Km: 240.000
    Price: 4400 AUD!

Yesss! Dat is wat we zoeken
    Phone number: ….. (geen)
    Address: Bondi Beach !!!!

Is dat nu niet typisch!!!

Geen opmerkingen: