zondag 25 december 2011

LANGKAWI


Musa is een man van zijn woord. Op de afgesproken tijd staat hij op de afgesproken plaats met onze auto. Alleen is de auto wel nog kleiner als we dachten, maar onze vier jerrycans passen er toch in én wij kunnen er ook nog bij!
We rijden eerst naar het pompstation dat op zondag en kerstdag gewoon open is, net zoals al de winkels hier op Langkawi. Maar ,misschien omdat het toch een beetje een feestdag is, mogen we gelijk 100 liter tanken aan de gesubsidieerde prijs. Dat gaat vlot, want wanneer we de diesel aan boord hebben afgezet, hebben we nog bijna een hele dag over met de auto.
We rijden eerst naar de kabelbaan in het noordwesten van langkawi. Een 919,5 m lange kabelbaan op de top van de Gunung Mat Chincang berg. Maar het is daar zo verschrikkelijk druk en zeker twee uur aanschuiven voor we erop geraken, dat we maar verder rijden en een klein rondje Langkawi maken.
Tussendoor stoppen we uiteraard verschillende keren zoals bij het Craft en Culture center, het veld van de verbrandde rijst , Oriental Village en Hole in the Wall en hebben echt een gezellige dag.

Geen opmerkingen: