dinsdag 20 december 2011

LANGKAWI


Eten in Maleisië is goedkoop maar een biertje drinken of een wijntje...hola...dat is duur. Tenminste, als je het al kan krijgen. In een warung - lokaal restaurantje - kan je het al pertinent vergeten om een fris pintje bij je eten te drinken. Alleen in grote supermarkten bij de non-halal producten is het te verkrijgen. Maar dat kost je wel rond de € 2 per blikje van 32 cl. En voor de goedkoopste Château Migraine betaal je al gauw € 8,00.

Maar Langkawi is duty-free en in bijna elke winkel kan je chocolade, huishoudgerief en alcohol kopen en hoewel de twee eerste artikelen niet altijd goedkoper zijn dan op een ander, zijn de spiritualiën dat zeker wel.
Zeker als je naar een groothandelaar gaat.

Met de crew van nog twee andere boten gaan we naar ‘Teow Soon Huat’ wholesales en omdat onze vrienden nogal veel inslaan kunnen wij mee profiteren van de nog eens extra korting op het bier en betalen uiteindelijk € 0,25 per blikje Skol. Ook de wijnen zijn hier erg interessant van prijs en voor de liefhebbers van iets sterkers is dit eveneens een uitstekend adres.

Ja, we vonden Langkawi al leuk, maar het wordt er alleen nog maar beter op!

Geen opmerkingen: