donderdag 30 juni 2011

30 Juni MARCHINBAR, WESSELS ISLANDS

We wilden vandaag eens lekker uitslapen, maar waren gisteren zo vroeg gaan slapen dat we daar vanmorgen al vroeg mee klaar waren. Nemen dan maar de tijd om rustig te ontbijten, de boel wat op te ruimen en brood te bakken.


Voor de lunch hebben we sashimi (plakjes rauwe tonijn) met verschillende oosterse dipjes en een vers broodje dat nog een beetje warm is. Heerlijk...en die tonijn die gisteren nog rondzwom en vandaag lekker gekoeld op ons bord ligt is gewoon om duimen en vingers van af te likken

                                

Na het eten gaan we dit mooie plekje verkennen, want mooi is het hier zeker. Helder groen-blauw water, wit strandje, een kreek en daarachter een beetje steppe-achtig landschap, maar zover gaan we niet kijken want er zou hier wel eens ergens een krokodil kunnen zitten.

Aan de andere kant van het eiland zien we rotsten bestaande uit heel veel laagjes, waarvan op sommige plaatsen hele stukken scheefgezakt of afgebroken zijn. Een klein beetje zoals de leistenen bij ons in de Ardennen, maar toch heel anders. Eerder of we een futuristisch decor zijn binnengestapt. Daar menen we dan ook echt een krokodillespoor te zien en maken er ons snel uit de voeten.                                                                      
 


Geen opmerkingen: