vrijdag 25 februari 2011

12 tot 14 FEBRUARI WEST AUSTRALIE

In Denmark maken we prachtige strandwandelingen (we lopen bijna weer normaal) op het Mandalay strand en in het William bay National Park langs Elephant Rock.


 Vlak voor Albany komen we op de Cosy Corner Camping Stefaan en Kaat tegen. Twee Belgische backpackers en wat is de wereld toch soms klein. Kaat woont achter de hoek van mijn ouders en komt geregeld over de vloer bij hun buren! Echt leuk om hen zo ver van huis te leren kennen en als we niet op tijd in Norseman moesten zijn - daar hebben we binnen twee dagen met Chris afgesproken - dan hadden we graag nog wat langer op de Cosy Corner gebleven. Maar gezien de leeftijd van onze auto, leek het ons niet onverstandig om deze keer de Nullarbor niet alleen over te steken. En Chris vond dat om dezelfde reden geen slecht idee om samen te rijden.



Maar eerst willen we de outback in en via een trail - verharde zandweg - van Hyden naar Norseman rijden. Gevolg is dat we dan bijna geen tijd om hebben om Albany te bezoeken en we rap rap en snel snel even het Nationaal Park binnenwandelen voor ‘the Gap’ en ‘Bridge’.

Geen opmerkingen: