dinsdag 8 januari 2013

KUAH (NOG STEEDS IN LANGKAWI) 8 tot 16 jan


Van het grootzeil zijn er enkele naden losgekomen - de draad is gewoon vergaan door de zon - en stukken sunbrella van de genua moeten vernieuwd worden, plus ook hier en daar een naadje. Omdat de zeilmaakster het erg druk heeft, halen we zelf de oude stiksels uit de zeilen en de stukken vergane sumbrella. Maar ondanks dat de helft van het werk nu al gedaan is, moeten we toch nog een week wachten tot de zeilen weer klaar zijn.

Nu zo erg vinden we dat niet, want tot zaterdag zouden we al zeker in Kuah blijven. Onze Marc (Dirk zijn  broer) en Ingrid trouwen dan  en hebben  een skypeverbinding geregeld in het gemeentehuis zodat wij er een beetje bij kunnen zijn tijdens de  trouwerij. En omdat de internetverbinding in Kuah meestal uitstekend is, blijven we zeker tot zaterdag hier. Maar natuurlijk, net die zaterdagnacht - we staan 7 uur voor op BelgiĆ« - wanneer je zou denken dat ofwel iedereen al slaapt of op stap is, is de skypeverbinding zo slecht dat we de helft missen. Echt spijtig maar een dikke proficiat met jullie huwelijk Marc & Ingrid!

De rest van de week kabbelt het leven rustig voort bij temperaturen van 33°C overdag, 25°C s nachts en een vochtigheidsgraad van 70% pffffffff als er dan geen zuchtje wind staat is het soms echt wel warm zenne.
Lunch: rijst met kip of vis of soms gestoofde buffel en groenten: 1,5 euro

Ontbijt: Roti canai, 0,25  euro per stuk





Geen opmerkingen: