zaterdag 9 maart 2013

KUAH / LANGKAWI / MALEISIE 9 tot en met 20 maart


Als we dan eindelijk het juiste materiaal aan boord hebben, maakt Dirk de uitlaat van de motor en doet er gelijk ook een groot onderhoud aan.

Ondertussen ben ik begonnen aan nieuwe gordijntjes voor in onze living en keuken maar amaai, daar kruipt veel meer werk en tijd in dan ik gedacht had. Maar het resultaat mag er zeker wezen. Met de nieuwe vernis en de nieuwe gordijnen lijkt het wel of we een nieuwe boot hebben, althans van binnen dan toch.  We hebben nu ook witte in plaats van donkerblauwe gordijnen en dat maakt een enorm verschil qua licht en  ruimtelijk gevoel in de carrĂ©. Zo een groot verschil dat ik nu ook graag  een lichtkleurige overtrek wil maken voor de salon, maar daarvoor vind ik niet het geschikte stofke hier in Kuah, want ze hebben hier niets dan ouderwetse, saaie stoffen.

Enfin, een week verder zijn we eigenlijk weer helemaal gereed om verder te gaan, maar  we voelen ons ondertussen zo thuis in Kuah dat we elke dag wel een reden vinden om nog een dagje langer te blijven. Een avondje uit met de buren, de wekelijkse ‘sailor’s dinner’ en er valt wel altijd wat te doen…


Geen opmerkingen: