dinsdag 31 mei 2011

31 mei HOOK ISLAND II

De Nara Inlet is zo rustig en vredig dat we niet gehaast zijn om hier weg te gaan. We beginnen de dag dan ook aan een gezapig tempo en herstellen samen de bimini.

Omdat de ritssluitingen van de bimini door vocht en zout gecorrodeerd waren en niet meer open of dicht gingen had Dirk die ingespoten met WD40, het lap- en smeermiddeltje voor bijna alle probleempjes aan boord. Na een paar keer spuiten marcheren de ritssluitengen weer zoals het moet, maar niet alleen te tiretten zijn losgekomen, maar ook de stiksels. Dus met zijn tweetjes, de ene aan de bovenkant en de andere aan de onderkant naaien we die er mooi terug aan.
                                               
In de namiddag zeilen we een kort stukje naar het volgende eiland, nml South Molle. Daar gaan we nog even kijken wat er te beleven valt in het resort, maar dat is niet veel. Het is een ouderwets hotelcomplex vanuit de jaren stilletjes, een beetje onderkomen met 1 gast in huis! Is een beetje eenzaam aan het ontbijt, bekent hij ons...
Wel heeft het resort een mooi 25 m zwembad en daar willen Anita en ik morgen misschien wel een paar baantjes in komen trekken.

Geen opmerkingen: