zondag 3 april 2011

21 en 22 februari ADELAIDE

Adelaide heeft een heel mooi wijnmuseum, een erg interessant Zuid Australisch Museum, een hele grote overdekte markt, vele historische gebouwen en nog veel meer...maar dat is voor een andere keer, want Dirk heeft er genoeg van voor vandaag.



We zijn namelijk eerst naar de Ikea geweest waar we gordijnen voor de auto hebben gekocht - om toch een beetje privacy te hebben nu we zo goed als langs de straat slapen - zijn dan langs de Bunnings gegaan voor kookgas en hebben de auto daar op de parking laten staan. Vandaar zijn we dan de 3 km naar het centrum te voet gelopen en dan nog eens helemaal naar de andere kant van Adelaide en terug. En Dirk vindt het nu wel welletjes.


De volgende dag is het wasdag. We gaan naar de wasserette voor onze kleren en naar de camping om te douchen. Natuurlijk mag dat niet als je er niet kampeert, maar zonder problemen wandelen we het domein op, gaan via een omweggetje naar de sanitaire blok, nemen een heerlijke lange warme douche en wandelen terug buiten net alsof we er thuis horen. En rijden dan terug naar ons eigen kampplaatsje in het Apex park. Ja kijk, de West Beach Camping waar we gaan douchen rekent $30,00 per nacht aan exclusief elektriciteit en zoveel betalen om in je eigen auto te slapen die je eigenlijk eender waar kan parkeren, dat vinden we er net over.

Geen opmerkingen: