zondag 14 oktober 2012

8 tot 14 oktober PUERTO PRINCESA


Maandag wordt er geschuurd en geschuurd en geschuurd want nondedomme, die epoxy is toch harder dan we verwacht hadden. Tijdens het bouwen waren we niet zo heel secuur met de epoxy omgesprongen omdat we dachten; och dat gesmodder schuren we straks wel weg, maar amaai, zo gemakkelijk gaat dat niet. Maar zoals gepland kunnen we dinsdag toch beginnen schilderen en dat is het einde toch echt wel in zicht. Eerst met grondverf, dan de buitenkant in de epoxy  enamel verf  en tenslotte de binnenkant in twee kleurtjes. Ondertussen maakt Dirk ook nog roeispanen en zaterdag is de dinghy helemaal klaar!
De bedoeling is om haar  meteen te water te laten, maar het vervoer dat we geregeld hebben om het bootje van de tuin naar  zee te brengen laat het afweten. Zonde maar ook weer niet zo heel erg, want zaterdag is het weer zo’n sombere regendag en een stralend zonnetje zou de tewaterlating toch een beetje feestelijker maken.
Zondag hebben we dan ook meer geluk. Het is een stralende dag en om  9 uur al staat de vrachtwagen present. Een uurtje later dopen we ons Bieke II .
Yepp we did it!!!






Opdat ze precies tussen de ankerbak en de babystag zou passen hebben we de spiegel een beetje aangepast






2 opmerkingen:

Anoniem zei

Amaai, wat is dat een mooi Bieke II. Ik geniet steeds van jullie avonturen en denk ook nog met veel plezier terug aan Martinique. Dikke knuffel
Ria

Jakker zei

Waw, wij zijn erg onder de indruk van jullie Bieke II. Lang niks meer van ons gehoord,hé,maar dit is echt wel een reactie waard. Chic gedaan!! Stuur ons de plannen maar door...Tony weet nog niet dat hij er ook zo eentje moet maken!
Groetjes van Jakker, op het Spaanse Water, Curaçao. Baros ligt hier ook bij ons en Tara. Oude bekenden?